Дистрибутори споделят

Искам да споделя за чудото на природата, най-съвършената храна, наречена Алое Вера. Няма нищо по-хубаво от това да се грижиш за своето здраве и за здравето на другите. В Библията се казва, че “всичко е възможно, стига просто да повярваш”. Аз повярвах и спечелих. Използвам продуктите на ФЛП близо две години. Цялото ми семейство и аз сме очаровани от тях. Много рядко посещавам аптеките. Самата аз съм инвалид I група с придружител от 10 години.Заболяването ми е на периферната нервна система. Преди да започна да използвам продуктите на ФЛП, ходех с две патерици. Едва четири месеца след като започнах да пия Aloe Vera Gel, Arctic Sea Omega-3 и Forever Absorbent-C, успях да хвърля едната патерица. Получих подобрение на краката и болките ми изчезнаха. Цялостно се почувствах много по-добре и изключително щастлива. Много разчитам на Forever Freedom – да успея да хвърля и другата патерица. От него получих още по-голяма подвижност и увереност в походката. Мога да разкажа за много други случаи с мои близки и познати, но само ще спомена за сина си, който страдаше от алергия, причинена от зелени треви, мъх от тополи и прах. След като започна да пие Aloe Vera Gel, Forever Bee Pollen и Bee Propolis и той и аз забравихме за алергията, мъчила го години наред.

Юлия Андонова, Асистент Супервайзор

              За мен е огромно удоволствие като дистрибутор на ФЛП да споделя своите първи впечатления. Интересът ми към здравословните храни, хранителните добавки и убеждението ми, че здравето е най-важно, естествено ме насочиха към ФЛП. Заради сериозните здравословни проблеми на съпруга ми-артериална хипертония, язва на дванадесетопръстника, алергичен ринит и бронхиална астма, и вярата ми в силата на природните продукти, от февруари включих последователно в лечението му Aloe Vera Gel, Forever Freedom, Aloe Berry Nectar, Forever Lycium Plus и Absorbent – C като антиоксидантна защита. Резултатът наистина е впечатляващ – нито един астматичен пристъп, никакви оплаквания и нито един медикамент за цитираните диагнози през този период. Предприехме цялостна промяна на хранителния режим с включване на лесно усвоима здравословна храна, гела от Алое Вера с балансирания си състав и антиоксиданти. Резултатите показват, че Алое Вера действа и помага на организма да се справи сам с болестите. Моята изработена хранителна стратегия включва индивидуална програма за профилактика и лечение при различни здравословни проблеми. Убедена съм, че много хора трябва да променят мисленето си, за да стане здравето приоритет на всеки един от нас, а природните продукти – нашите най-добри приятели. Изразявам своята радост, че с не леката задача на здравно ограмотяване работят активно и целенасочено много мои колеги лекари, за да посеят семената на нова здравна култура и профилактика. Благодаря на организираните чудесни лекции с най-новата съвременна медицинска информация на холистично мислещи хора. Нека ние, родители, учители, лекари и хора с различни професии и възраст станем носители на идеята за профилактично лечение, като засилим имунната си система с полезните природни храни от Алое Вера и преодолеем различните пристрастявания към храни,тютюн, алкохол или наркотици. Така ще подпомогнем самоизцелението на затлачените ни от токсини тела. С уважение към всички съмишленици и приятели на Алое Вера и ФЛП.

Д-р Жанета Христова – Асистент Супервайзор, София

               Запознах се с ФЛП съвсем случайно в много тежък момент за моето здраве. От 32-годишна възраст страдах от артрозна болест, като най-силно засегнати бяха тазобедрените ми стави. Всяко движение ми беше трудно и ми причиняваше болка. От шепите лекарства, които взимах, се увредиха червата и черния ми дроб, а най-силно поразени бяха бъбреците ми. Наложи се дори да направя операция в София. Там се запознах с продуктите на ФЛП. Веднага след като се върнах в Бургас, потърсих дистрибутори и сключих договор. Започнах да използвам продуктите и в продължение на няколко месеца редувах различни комбинации – Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Nature-Min, Garlic – Thyme и др. Постепенно престанах да взимам традиционните лекарства и изцяло се доверих на ФЛП. В момента пия Forever Freedom и се чувствам отлично – здрава, жизнена и работоспособна. С особено удоволствие работя с продуктите на ФЛП, за да помагам на свои близки и приятели. Многото положителни резултати радват и мен и тях.

Наскоро ми се обадиха за едно момче, което имаше проблеми с дебелото черво. След 6 месеца приемане на Aloe Vera Gel, Lycium Plus, Nature-Min, Bee Propolis и Garlic-Thyme, той вече се чувства отлично. Много мога да говоря за резултатите от употребата на тези вълшебни продукти.

Внучето ми Петьо е на 9 години и непрекъснато боледуваше от ангина. Започнах да му давам по една лъжица на ден гел от Алое Вера, впръсквах два пъти Aloe First и му давах Forever Kids. Сега Петьо е едно здраво и жизнено дете и повече от една година не е боледувал.

Срещата с тези продукти промени живота ми. Те са мое щастие и спасение.

Йорданка Тодорова – Асистент Супервайзор, Бургас

              През 2002 г. синът ми беше на три години и посещаваше детска ясла. Никога няма да забравя този период, защото тогава той боледуваше непрекъснато – ангини, кашлици, хрема. Вземаше антибиотици, сиропи, витамини – почти без прекъсване. Всички специалисти, включително и лекарите от Медицинска академия, бяха единодушни, че през лятото трябва да отидем на море, а през септември ни чака операция на сливиците, които бяха три. От непрестанното приемане на антибиотици в устата на детето се появиха бели болезнени налепи, поради което не можеше да се храни. За тях трябваше да пие нови лекарства. Това продължи до момента, в който реших да послушам приятелката си – дистрибутор във ФЛП. От май започнах да давам на сина си Алое Вера гел, капех по няколко пъти на ден Aloe Activator в носа ( но не по една капка, а по цял капкомер наведнъж) и после мажех с Aloe Vera Gelly. Белите налепи в устата обтривах с Aloe Activator и също мажех с Aloe Vera Gelly . Афтите изчезнаха напълно за 3-4 дни и детето започна да се храни. До септември изпи 5 бутилки Aloe Vera Gel, а в носа непрекъснато слагах Aloe Activator. Отидохме на контролен преглед в МА, за да уточним датата на операцията. Лекарят, който го прегледа, с изненада установи, че от третата сливица няма и следа, а другите две са с големината на сливиците на новородено. Не вярвах на ушите си. Резултатът беше поразителен. За да съм сигурна, още същия ден заведох детето и в ИСУЛ. Там потвърдиха диагнозата – третата сливица я няма, а другите две са съвсем малки и далеч не са за операция. Радостта ми беше огромна и наистина повярвах в изключителните свойства на Алое Вера. Вече цялото ми семейство употребява продуктите на ФЛП. Със съпруга ми станахме дистрибутори и се радвам, че успяхме д убедим близки и познати да се запознаят с ФЛП, да започнат да употребяват продуктите и да обикнат Алое Вера. Да проумеят, че профилактиката е най-добрата инвестиция – инвестиция в здраве. Благодарение на нея си осигуряваме телесен и душевен комфорт, тя ни спестява много болка, отчаяние и не на последно място – средства. Иска ми се хората все повече да се замислят за здравословното хранене, което не е само въпрос на финансови възможности. Всичко опира до желанието да разберем, че не всичко, което купуваме , за да ядем, е същинска храна. То не само не е пълноценно, но дори в известна степен може да се окаже и отровно. Нека се обърнем към природата и към всичко, с което тя щедро ни дарява. Алое Вера е едно от чудесата и. Нека го обикнем и да разберем, че връзката между човека и природата е свещена и ние разполагаме с едно от средствата да я запазим жива.

Боряна Миховска – Асистент Супервайзор

                Използвам продуктите на ФЛП вече пета година. Старая се това да става винаги навреме, за да предотвратя болестите и усложненията в семейството си. Не се поколебах да употребя Aloe Vera Gelly за едномесечното си бебе, което беше получило обрив. Използвах също и Аloe First за отпушване на нослето му и Aloe Berry Nectar при повишена температура. За два дни бебето се стабилизира. Шестгодишният ми син беше изключително злояд. Започна да приема по една таблетка пчелно млечице сутрин преди ядене под езика. След третия ден ефектът беше налице. Учителките в детската градина бяха поразени от апетита му. Детето укрепна физически и блгодарение на 30-дневната употреба на пчелно млечице прекара зимата без грип. Аз самата и след първото и след второто раждане се разболях от иридоциклит (вътрешно възпаление на окото). Първият път заболяването протече близо месец, а втория, благодарение на 30 мл дневно Aloe Vera Gel, само една седмица. Гелът от Алое Вера ми помогна също така да кърмя второто си дете много по-дълго от първото – повече от година. Знанията и употребата на продуктите на ФЛП ми дават спокойствие за здравето на семейството ми. За мен стана достъпна древната мъдрост, че лечението трябва да се извършва бързо, полезно и приятно.

Росица Маринова – Супервайзор

                       Искам да споделя някои впечатляващи резултати от своята практика с продуктите на ФЛП:

1. Наскоро в Димитровград едно четиригодишно дете беше пред операция за запушени слъзни канали по рождение. Препоръчах му да си капе Aloe Activator и на петнайсетия ден очите му започнаха да се овлажняват. След един месец детето вече беше в прекрасно състояние. За деца препоръчвам Aloe Activator да се разреди в съотношение 1:1 с физиологичен разтвор.

2. Една моя дистрибуторка беше пред операция от перде на очите. От три месеца ползва Aloe Vera Gel в доста високи дози (3 по 50 мл дневно), Forever Lycium Plus ( 2 по 1 таблетка на ден), пие Aloe Blossom Herbal Tea и употребява Aloe Activtor като капки в очите. В момента тя вече няма нужда да се оперира. Вижда превъзходно и чете без очила. Най – интересното е, че е ликвидиран и дългогодишен бронхит. Изчистването на дробовете е преминало през лоша лечебна криза, но в момента тя се чувства отлично.

3. На 29 ноември 2003 година във Варна се роди едно бебе благодарение на Алое Вера! Семейството е на мои познати, които от 3-4 години правеха неуспешни опити з забременяване. Резултатът дойде след като и двамата приемаха Aloe Vera Gel (2 по 50 мл дневно) в продължение на три месеца, Forever Gingko Plus (2 по 1 таблетка на ден) и Gin-Chia ( 2 по 1 таблетка на ден).

4. Друг интересен случай е мой пациент от Генерал Тошево. Месец и половина след ампутация на палеца на крака му се възобновява диабетната гангрена. Препоръчах му Aloe Vera Gel (2 по 50 мл дневно), Aloe Activator ( 2 пъти на ден) и Aloe First ( също 2 пъти на ден). След напръскване с First или Activator, намазване с Aloe Vera Gelly и Aloe Propolis Crème. Сега раната е чиста и гангренозен процес няма.

5. Един от първите случаи в практиката ми с продуктите на ФЛП беше една жена с миома. Тогава наред с хомеопатичното лечение използвах Aloe Vera Gel. След един месец миомата беше намаляла с 30%. Три месеца по-късно след периодично изхвърляне на кръвно-гнойни течения, миомата я нямаше. Сега при подобни случаи, освен Aloe Vera Gel, препоръчвам и Forever Lycium Plus и вагинално поставяне на тампон, напоен с Aloe First.

Д-р Мариян Господинов – Мениджър

            Много се радвам, че имам възможност да споделя мнението си за продуктите на ФЛП. Ще ви разкажа за заболяването на моята дъщеря. От 1994г. Михаела страда от тиреодит на Хашимото – хронично автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Тя бе едва 10-годишна, когато и откриха болестта. Безсмислено е да ви разказвам колко лекари сме посетили, колко консултации и изследвания сме направили. До октомври 2001г. Михаела пиеше всеки ден съответната доза Enthyrox, която за мое най-голямо съжаление непрекъснато трябваше да увеличаваме – от ¼ табл дневно стигнахме до цяла таблетка, тъй като не можехме да нормализираме нивото на хормоните. Тогава моята колежка и приятелка Марияна Георгиева ме запозна с Aloe Vera Gel и полезните му свойства. Тъй като съм медицински работник, ми бяха нужни три месеца, за да се реша да купя жълтата бутилка. От декември 2001г. Михаела започна да пие Aloe Vera Gel . Първоначално по една супена лъжица два пъти на ден, а после по две лъжици сутрин и вечер. Не мога да ви опиша колко щастлива бях, когато след три месеца употреба на гела от Алое, нивото на хормоните на Михаела за първи път от 7 години бе в норма. Това ни накара да намалим дозата на лекарствата, които вземаше, до ½ табл дневно. Дъщеря ми също беше много щастлива, защото благодарение на вълшебното растение Алое Вера успяхме да намалим наполовина изкуствените хормони. На мен ми трябваха само три месеца, за да повярвам в Алое Вера и ФЛП. Повярвайте и вие, които четете тези редове.

Катя Сталева – Асистент Супервйзор

                      През август 2003г. получих бъбречна криза. Поради лекарска и аптекарска немарливост ми бе предписан антибиотик, без да бъде уточнена дозировката и разфасовката на лекарството. Открих грешката, след като два дни бях приемала два пъти по-висока доза от необходимата. Чувствах се зле – гадеше ми се, повръщах, ушите ми бучаха, мускулите и ставите ме боляха. Направих изследване на кръвта при личния си лекар и резултатите бяха обезпокоителни – показанията на левкоцитите граничеха със злокачествена анемия. Предписаха ми швейцарски таблетки за повишаване на хемоглобина. Взимах ги 30 дни, но продължавах да се чувствам отпаднала и изтощена. През септември моя съученичка, дистрибутор във ФЛП, ми разказа за продуктите на фирмата. След случилото се изпитвах страх от всички хапчета. Въпреки това взех каталога с продуктите на ФЛП и се консултирах с личния си лекар. Становището му бе, че мога да заменя швейцарските таблетки с Forever Gin-Chia. Започнах да приемам три пъти на ден по една таблетка. С изненада и неописуема радост открих, че още на третия ден почувствах прилив на енергия, сила и жизненост. Чувствах се много по-добре отколкото 30-дневното лечение с швейцарското лекарство, а то бе и доста по-скъпо. Това ми бе достатъчно, за да повярвам в качествата на продуктите на ФЛП. Продължавах да пия Forever Gin-Chia и тъй като идваше зима, по съвет на моята спонсорка добавих към нея и Aloe Vera Gel. Изкарах цяла зима, без да боледувам. Промени се цветът на кожата ми – изчезна восъчната бледност, както и останалите признаци на анемията – отпадналост и студени крайници. Нещо повече, положително се повлияха косата, ноктите и въобще целият ми вид. И до днес продължавам всеки ден да взимам по две таблетки женшен със златна чия и гел от Алое. Споделих с приятелката си за чудесните продукти на ФЛП. Тя бе изкарала двустранна бронхопневмония през юли 2003г. След четири месеца още не се беше възстановила, въпреки непрекъснатия прием на лекарства и витамини. Посъветвах я да започне да взима Forever Gin-Chia . След две седмици ми сподели, че болките и тежестта в гръдния и кош са изчезнали. По-късно тя също започна да пие Aloe Vera Gel . Като мен и тя не се разболя въобще през зимата, въпреки тежката пневмония, която бе прекарала. От началото на октомври започнах да давам Aloe Vera Gel на внучката си Никол, която бе само на девет месеца. Нямахме здравословна причина. Направихме го профилактично – за укрепване на имунната система, тъй като детето се роди много мъничко- 2,3 кг и известно време беше в кувьоз. Никол и до днес пие по една чаена лъжичка гел от Алое по четири пъти на ден, половин час преди храна. Зимата изкара без да боледува , въпреки многобройните вируси и грипни епидемии, подобри апетита си, зъбките и поникнаха без усложнения и температура. А най-важното е, че детето расте здраво, жизнено и много по-пъргаво, палаво и буйно в сравнение с другите деца на нейната възраст. Няма по-голямо удоволствие от това да гледаш едно слънчево и лъчезарно дете, волно като жребче.

Ангелина Евтимова – Асистент Супервайзор

                    Винаги съм казвала, че съм щастлива от откриването на тази фирма и запознаването ми с нейните продукти. Те ми носят само радост и спокойствие в дома. Ще опиша два случая на употреба на продуктите на ФЛП, които са особено впечатляващи. Преди три години претърпях три операции след счупване на тазобедрена става, при които ми бе поставена изкуствена. Тъй като не можех да лежа на лявата си страна, всички стави и кости ме боляха – десните ръка и крак, шията и гърбът. Откриха ми и напреднала остеопороза.Започнах да пия Forever Freedom и Nature-Min. Само след месец вече се чувствах по-добре. Приемах редовно и двата продукта в продължение на шест месеца. Радостта ми беше неописуема. Движех се без всякаква болка, спокойна, сякаш подмладена. И сега продължавам да пия Forever Freedom профилактично, за да поддържам ставите си подвижни. Костите ми са в много добро състояние и това ми дава спокойствие. Вторият случай, който искам да споделя, е със съпруга ми. В края на март той падна и си счупи ребро. Болките бяха много силни. Лекарите казаха, че ще го боли поне два месеца, а реброто ще зарастне към края на третия месец. Започнах и на него да давам Forever Freedom и Nature-Min. Мястото на удара беше охлузено и посиняло. За обезболяване го мажех с Aloe Activator и MSM Gel. Само след месец на гърба му нямаше и помен от наранявания, болките бяха изчезнали, а реброто му беше зарастнало! Сега ходи на вилата, копае, сее зеленчуци, грижи се за тях и е много щастлив. Ето какво правят продуктите на ФЛП! Възвръщат спокойствието и радостт от живота. Каня всички на лекциите които се провеждат в офиса на фирмата, за да открие всеки продуктите за себе си. Върнете блясъка в очите си!

Мария Стоилова – Асистент Супервайзор

                          Казвам се Елена Атанасова, на 67г. съм и живея в София. В края на май 2003г. се запознах с продуктите на Форевър Ливинг Продъктс.  Поводът да обърна сериозно внимание на гела от Алое Вера беше страданието на моя съпруг – хипертония. Въпреки, че приемаше много и различни лекарства, той непрекъснато покачваше стойностите на кръвното налягне. Прилошаваше му, краката му омеквах, губеше равновесие, изпитваше страх и несигурност. Започна да пие гел от алое и за наша изненада още от първата бутилка кръвното му се повлия положително. Спряха внезапните покачвания, прилошаванията, стана по-работоспособен, успокои се и нямаше нужда от инжекции. Едновременно с него и аз започнах да пия Алое. Имах сравнително добро здраве, но страдах от болки в кръста. На 36г. паднах по стълби и сериозно си ударих кръста. С напредване на възраста се появи чувството, че ако се наведа няма да мога да се изправя. Щом започнах да пия гел от Алое Вера, това чувство изчезна. За първи път усетих това, когато бях на село в градината. След интензивна физическа работа се изправих рязко и установих, че кръстът не ме боли. Беше ми леко и приятно. Истинско чудо! До днес не съм усетила болка, а облекчението дойде още след първата бутилка. Имах и друг проблем – зрението. Лекарите ми бяха установили перде и на двете очи. Посещавах лекциите във фирмата и веднъж д-р Грънчаров подробно обясни как действа Алое Активтор. Консултирах се с него за моя проблем и той ми предложи да опитам. Започнах да си капя Активатор в очите. Още на десетия ден зрението ми започна да се прояснява. Продължих да слагам капките докато наистина ми светна пред очите. Изключително съм щастлива, че виждам добре, кръстът не ме боли и мъжът ми също се чувства добре. Всичко това дължим н чудните продукти от Алое Вера. Продължаваме да ги използваме, предлагаме ги на близки и познати. Синовете ни също започнха да ги употребяват. Истинско щастие е да си здрав. Ако искате да бъдете здрави, красиви и работоспособни, ползвайте продуктите на ФЛП. Наистина си заслужава!

Елена Атанасова – Асистент Супервайзор

                 От лятото на 2003г. съм дистрибутор на ФЛП.  Благодаря на спонсорите си, че ме запознаха с тези прекрсни продукти. Бих искала да споделя опита си с един от най-популярните продукти – Aloe First. Голямата ми дъщеря е на 14г. и от малка страдаше от алергична хрема, която все не успявахме да излекуваме. От август започнах да пръскам Aloe First в носа и гърлото й и два пъти на ден смучеше по една таблетка Forever Bee Pollen . До есента от хремата нямаше и следа. Вече осем месеца дъщеря ми е здрава. Продължва да смучи Forever Bee Pollen като биологично активна добавка. Всички нейни приятелки станаха почитателки на Aloe First като идеално почистващо и противовъзпалително средство за тинейджърските им лица. При най-малкото оплакване от болки в гърлото на двете ми дъщери пръскам фърст през 10-15 минути и така ликвидираме проблем за един ден. Благодарение на този продукт и на Aloe Activator и двете ми деца не са отсъствали нито един ден от училище, защото не са боледувли дори от лека хрема. Aloe First има отличен ефект и при хора, които често получават херпеси по устните си. Няколко напръсквания са достатъчни, за да се предотврати появата им. Горещо препоръчвам на всеки, който има проблеми с венците или е претърпял хирургическа намеса в устата, да използва Aloe First. Аз лично се пръсках с него след изваждане на мъдрец. Моята зъболекарка заяви, че ако самата тя не бе извадила въпросния зъб предния ден, никога не би повярвала, че раната е толкова прясна. Сега д-р Колева също е дистрибутор на ФЛП и употребява Aloe First, Aloe Vera Gelly и пастата за зъби Forever Bright в стоматологичната си практика при парадонтоза, гингивит, стоматит , афти и други проблеми в устната кухина. Продуктите на ФЛП са прекрасни и с радост ги препоръчвам на всички майки, които искат децата им да бъдат здрави, а те самите да са красиви, жизнени и енергични.

Златинка Радева – Супервайзор от Варна

                 Искам да споделя своя положителен опит с продуктите н ФЛП. През 1997г. съпругът ми Иван претърпя мозъчен инсулт. От около две години е със стенокардия. От началото на април 2004г. получи сърдечни оплаквания, поради което му бе приложена коронарография, доказваща дистална стеноза на ПД. Направена му бе първична балонна делатция без остатъчна стеноза. Наред с химическите лекарства по мнение и съвет на кардиолога му д-р Карагеоргиев включихме следните продукти на ФЛП : Aloe Vera Gel 2x50ml, Arctic Sea Omega-3, Garlic-Thyme и Royal Jelly. Само след седмица състоянието на съпруга ми се подобри. На контролния преглед след един месец кардиограмата и кръвното му налягане бяха нормални. Чувстваше се добре, енергичен и работоспособен. Самостоятелно направи първото натоварване с изкачване на планински хребет. Какво по-голямо доказателство за добрите резултати! Всички в къщи бяхме много щастливи от състоянието на съпруга ми и започнахме да използваме продуктите на ФЛП. Аз започнах с Aloe Vera Gel и Aloe Activator в продължение на един месец. Общото състояние на организма ми значително се подобри – станах по-жизнена и по-енергичн, нормализираха се сънят и зрението ми. Огромна беше радостта ми, когато вдянах конец в миниатюрна игла за шиене без очила. Седемгодишното ми внуче Светослав получи вирусно стомашно разстройство. Разстройството спря с еднократен прием на Aloe Vera Gel.  Дъщеря ми също пие профилактично невероятния Aloe Berry Nectar и тблетките Gin-Chia и също се чувства превъзходно. Няма по-голяма радост от това да се чувстваш жизнен и енергичен. Благодаря от сърце на д-р Карагеоргиев за вниманието и отношението към нашето семейство. Благодаря и на прекрасната компания ФЛП и нейните чудодейни продукти. Благодаря Ви, че ви има!

Весела Иванова – Асистент Супервайзор

Преди година имах проблем с крака си – не можех да свивам лявото коляно. Отидох на лекар и след изследвния имше предположения или за скъсн менискус, за удебеляване на тъкан или просто възпаление в ставата. За моя радост точно в този период сестра ми се запозна с продуктите на ФЛП. В желанието си да ми помогне тя стана дистрибутор и ми купи Forever Freedom. Започнах да го пия много стриктно, като увеличих дозата до 3х30мл. Отначало имах леко засилване на болката, но после започна и подобрението. След третата бутилка вече можех напълно да свивам крака си без болка. С удоволствие разказвах на мои познати и приятели, запознати с проблема. Открих, че Forever Freedom имаше и други положителни ефекти върху организма ми. Имах сериозен косопад от близо 8 години, който не много успешно ограничавах с маски за коса или витамини. Сега вече напълно мога да кажа, че косопдът е преодолян. Друго положително действие на Forever Freedom беше върху нервната ми система. След лични проблеми беше разстроен сънят ми и постоянното притеснение не ме напускаше. След приема на алое имам по-спокоен сън и постепенно се стабилизирам емоционално. Прекрасно е да усещаш здраве в тялото си и за моя радост тази зима не ми се наложи да посетя личния си лекар, както ставаше друга година. След толкова положителни резултати реших, че продуктите на ФЛП са прекрасни и си заслужава да се споделят с приятели и познати.

Мая Радева – Супервайзор от Варна

                         Дистрибутор съм от лятото на 2004г., но бях ползвала Aloe Vera Gel и Aloe Activator преди три години. Имах добри впечатления от еднократната им употреба. От малка страдам от стомашни болки. Изпила съм купища лекарства, които само временно успокояваха симптомите. След всяко ядене получавах киселини, които предизвикваха повръщане. Винаги съм била с нисък хемоглобин и доста ниски нива на желязо в кръвта. Бях бледа и не смеех да хапна, стрх ме беше от болки и повръщане. В този момент се запознах обстойно с продуктите на ФЛП, блгодарение на моята спонсорка и на лекциите и литературата на фирмата. Направихме сериозна програма, която включваше: Aloe Berry Nectar, Forever B12 Plus, Absorbent-C, Arctic Sea, Garlic-Thyme, Fields of Greens, Bee Pollen, Bee Propolis и Forever Active Probiotic. Нектарът с боровинки пиех по 100 мл. всяка сутрин. Таблетките вземах сутрин и вечер. Мисля, че за първи път в живот си дадох пари за собственото си здраве. Киселините изчезнаха, болките отшумяха и вече можех да се храня нормално и спокойно. Цветът на кожата ми придоби далеч по-свеж и здрав вид. Благодаря на Форевър Ливинг! Бих искала да добавя и още нещо интересно, което е съвсем нормално за действието на това удивително растение Алое Вера. Прилагането на тази програма провокира появата на херпес зостер. Той изглежда е дремел в болното ми тяло и е чакал да се предам, за да ме порази. Това е доста сериозно и болезнено състояние и макар, че отидох в поликлиниката да потвърдя диагнозата, не взех нищо от аптеката. Към гореизброените продукти добавих Aloe Propolis Crème, Aloe Vera Gelly и Aloe First за локално приложение, а таблетките пчелен прополис и чесън с мащерка увеличих на 3х2 по време на хранене. И отново се убедих в чудодейните свойства на продуктите на ФЛП! Херпес зостер изчезна за една седмица, а познатото лечение обикновено трае месеци. Днес се чувствам прекрасно. Не ме е страх, знам как мога да се справям с всеки кожен и стомашен проблем. Вярвам, че мога да контролирам и поддържам своето здраве. С огромно желание и ентусиазъм препоръчвм продуктите на всеки мой клиент във фризьорския салон, където работя.

Антоанета Спасова – Асистент Супервайзор

                    За първи път научих повече за Алое Вера съвсем случайно през май 2002г. на една презентация в Ниш. По това време имах много голям проблем със зрението си – тежко възпаление на очните нерви ( Papilitis N. Optici ). По думите на лекарите от очната клиника в Ниш очните ми нерви бяха започнали да атрофират. Зрението ми непрекъснато и прогресивно намаляваше и бях принуден да се пенсионирам като инвалид I –ва категория. През юни започнах да използвам Aloe Activator като капки – 3х1 капка в двете очи. Включих Aloe Vera Gel – 2×25 ml половин час преди ядене, 2х1 табл. A-Beta-CarE с храната и 2х1 табл. Licium Plus след ядене. След 15 дни се появиха първите видими резултати. Зрението ми започна да се прояснява. Продължих да приемам тези продукти още шест месеца, като активатор ползвам и сега от време на време. Преди заболяването си носех очила с диоптър 2,00 за четене ( бях на 55 години). Сега съм на 59 години и диоптърът ми се е увеличил само с 0,5, като виждам и най-дребните букви. Спасих очите си с продуктите на ФЛП. Положителен опит имам като дистрибутор на Форевър при случаи на ечемик и конюнктивит отново с Aloe Activator, както и на глаукома ( 3-5 пъти по 1 капка), Aloe Vera Gel и A-Beta-CarE . Интересен е и опитът ми с моя клиентка, която трябваше да оперира миома на матката. Предложих и да опита с продуктите на ФЛП, преди да се оперира. Приемаше Aloe Vera Gel, A-Beta-CarE и Licium Plus. След месец и половина на контролен преглед все още имаше следи от миомата, макар че беше намаляла. След три месеца вече не бе останала и следа. Така тя не смо се спаси от операция, но и реше проблемите с болезнения си месечен цикъл. Надявам се, че моят опит ще помогне и на други хора, които използват продуктите на ФЛП. Пожелавам ви да сте щастливи като мен.

Стоядин Алексич – Асистент Супервйзор от Буяновац, Сърбия

                       Искам да споделя впечатленията си от Forever Active Probiotic. За мен това е откритието на века! Много малко са продуктите на ФЛП, които още не съм опитвала и организмът ми е значително прочистен. Въпреки това, през първия ден, когато започнах да приемам пробиотика, получих главоболие. На втория ден вечерта вече започнах да усещам лекота ниско в корема, таза, кръста и краката. Изчезна подуването на корема, газовете и горчивият вкус в устата ми, дъхът ми се оправи. А днес цял ден не мога да се нарадвам, че вече дори виждам по-добре. Според мен хората трябва да подхождат към здравето си, като първо решат проблемите с вътрешната хигиена на храносмилателния тракт и укрепят лигавицата на устата, хранопровода, стомаха и червата. За тази цел според мен са подходящи Aloe Vera Gel , пастата за зъби, пробиотика, A-Beta-CarE, таблетките с чесън и мащерка. Моето мото е : “Първо изчисти добре и после поддържай хигиената ! “ След това ще отслабвате, регулирате и контролирате теглото си и ще решавате специфичните си проблеми. Така ще сте сигурни, че хранителните добавки, които вземате за конкретни оплаквания, действително се усвояват и ви помагат. Когато споделих с близки и приятели, че имам намерение да опитам новия Forever Active Probiotic, всички без изключение ме попитаха: “Защо? Ти нямаш проблеми с дебелото черво.” Но какво може да очаква от организма си човек на 40г., който знае, че всеки ден поема какво ли не с храната? Защо трябва да започнем да се грижим за себе си, чак когато имаме доказан проблем? Когато проблемът бъде доказан, ще е твърде късно, приятели. Тогава няма да имате време дори да помислите. Погрижете се за себе си преди това. Обърнете внимание какво казва тялото ви. Тежестта в корема, подуването, болките в кръста, ставите и краката, киселините, лошия дъх, горчивия вкус в устата – с тях организмът ви предупреждава. Вслушайте се и му помогнете.

Мариана Kрайкова – Асистент мениджър

                Работя в шивашки цех в Атина вече 9 години, всеки ден по 13 часа дневно. В началото на юни 2004г. физическият психичният ми потенциал беше напълно изчерпан. Нямах сили дори да седя, чувствах се силно отпаднала. Имах световъртеж, гадене, бодежи в сърдечната област, изпитвах неописуем страх да остана сама в къщи, особено вечер. Няколко поредни нощи се опитвах да заспя, за да си отпочина, но не ме хващше сън….с две думи отчайващо положение, като се прибави и факта, че бях започнала строеж на помещение за фризьорски салон, за който трябваха нови средства, за да се довърши. Напрежението беше свръхголямо, а аз не можех да се “отлепя” от леглото, за да отида да си отработя надниците…лесно можеше мястото ми да се заеме от някой друг. За мой най-голям късмет точно в този момент ме посети Любка Кирева, която съвсем наскоро беше започнала да разучава продукти за здравето и красотата на базата на алое и беше много ентусизирна от първите постигнати резултати. Уплаши се от вида ми, но ме успокои: “Сигурна съм, че ще ти се помогне!” и веднага завъртя на Мениджъра си Петя Йонкова за съвет. След един час вече пиех алое. Явно нервната ми система е бил напълно “катастрофирала” и съм се нуждаела от “интензивна помощ”. Вземах пчелно млечице 3 пъти по 1 таблетка и Зелени поля по 15-20 таблетки на ден, за да успея за кратко време да прочистя оргнизма си от натрупалите се токсини и същевременно да си набавя важни хранителни вещества, укрепващи нервната система. Обясниха ми, че това с естествени храни в концентриран вид и не съществуват никакви противопоказания за употребата им, така както плодовете и зеленчуците в прясно състояние. Да си призная честно, не вярвах нещо толкова обикновено да ми помогне в това критично състояние, след като толкова лекарства от специалисти – кардиолози, невролози и психиатри, не направиха абсолютно нищо. Но още на третия ден се почувствах работоспособна, а на петия направо летях. Даже успях да спра цигарите. Петя ми беше казала, че ако искам да се отърва от тях, сега е моментът – когато ми се допуши, вместо цигара да сдъвквам по някоя “ливада”. Благодарение на чудотворните продукти на ФЛП сега живея нов живот. Приключих със строежа и мисля вече за оборудването. А защо да не започна бизнес със ФЛП?! Имам пълно доверие в продуктите и няма да ми е трудно да го предам на други хора. Питам се само, “Нужно ли е да се сблъскаме с такъв непреодолим проблем като моя, за да открием верния път?! Не би ли било много по-лесно да се просветим навреме и да се погрижим да запазим здравето си, докато е все още в задоволително състояние?!” Споделям опита си с вас, за да знаете, че с ФЛП можете да намерите изход и от най-тежката ситуция. Бъдете здрави!

Веска Копанова – Асистент Супервайзор

              Казват,че всеки човек е микрокосмос, който има своя история. Повод да напиша следващите редове е моят история. Когато научим, че страдаме от неличима болест, обикновено си даваме сметка, че животът ни коренно трябва да се промени. Така се случи и с мен, когато на 13-годишна възраст разбрах, че имам захарен дибет от инсулинозависим тип. Започнах борба с тази диагноза. Благодарение на развитието на технологиите имах възможност да използвам най-добрите и съвременни инсулинови препарати. С тяхна помощ в момента съм постигнал метаболитен контрол на състоянието си. За съжаление в наши дни човек все повече се откъсва от природата. Мнозина от нас забравят, че в миналото хората са поддържали здравето си с помоща на богатото разнообразие от лековити растения. Баба ми казва,че на всеки орган от човешкото тяло отговря определено растение или дърво. Миналото лято се случи нещо, което започна постепенно да променя живота ми в положителна насока. В Смолян присъствах на представяне на продуктите на ФЛП от г-жа Катя Димитрова. Проявих интерес, защото винаги съм смятал, че не само конвенционалната медицина може да прави чудеса. След като се запознах по-подробно с каталога на компанията, реших да опитам продуктите. Започнах с Нектар от Алое и боровинки в комбинация с таблетки “Зелени поля”. Ако някой мисли,че нещо може да се оправи с магическа пръчка, залъгва най-вече себе си. Човек трябва да вярва в това, което прави, и резултатът няма да закъснее. Вече няколко месеца се чувствам по-свеж. И това не е само внушение. Резултатите от изследванията ми го потвърждават. С други думи – Алоето действа! Ежедневните ми инсулинови нужди спаднаха от 62 на 50 единици. Нямам нищо против да продължат да намаляват и затова не преставам да приемам продуктите. Айнщайн пише:”Силните хора сами създават благоприятните обстоятелства, докато останалите ги чакат сами да се случат.” Надявам се да съм от тези, които сами създават обстоятелствата, тъй като направих първата крачка и не спирам по пътя към здравето. Природата се грижи за нас, като ни заобикаля с богатство от растения, които могат да ни помогнат. Нека се отнасяме с нужното уважение към нея и да се грижим за себе си.

Красимир Кънев – Силистра

                 Радвам се, че имах невероятен късмет да се запозная с продуктите на ФЛП чрез моя спонсор Виолета Гогова. Когато подписах договора, аз лично не чувствах нужда от продуктите, но купих някои дребни неща, сред които беше загряващият лосион с алое. Не след дълго, тъй като работя с много хора, не ме подмина летният грип. Буквално ме покоси за няколко часа. Отидох си в къщи и установих, че имам 39,9 градуса температура. Започна много да ме тресе и напълно отпаднах. Нямах сили да отида до аптеката за лекарства. За Aloe Heat Lotion знаех само, че много загрява, и затова реших да се намажа цялата, за да ме затопли. Заспала съм веднага, след като се намзах. Събудих се след няколко часа и отново сложих термометъра. Температурата ми беше спаднала до 37,8 градуса. Намазах се отново и продължих да лежа. Нямах сили дори да си направя чай. За моя най-голяма изненада, на следващата сутрин бях напълно здрава и отидох на работа.За мен бе изумително, че третирайки най-големия орган в човешкото тяло – кожата, аз за едно денонощие излекувах грипа. Колегите ми не можеха да повярват, че след две намазвания с Aloe Heat Lotion се почувствах здрава и жизнена. Така реших да се запозная по-добре с всички, според мен “чудотворни” продукти на Форевър. Не случайно казвам “чудотворни”. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него. Но ще споделя още два случая, които смятам за фрапиращи. През лятото майка ми постъпи по спешност в института “Пирогов”. След пет дни я прехвърлиха в “Трета градска болница” – неврологично отделение. Лечението продължи до края на август. Когато я прибрах в къщи, трябваше да я изкъпя след дългото пребиваване по болниците. Бях потресена от хигиената в болницата. Как е възможно в продължение на един месец никой да не се погрижи за хора, които не могат сами да се обслужват?! Майка ми имаше над 100 гнойни пъпки в областта на гръдния кош, седалището и бедрата. Веднага ми се притекоха на помощ продуктите на ФЛП. Взех течния сапун, Aloe First и AloeVera Gelly. Сутрин и вечер измивах тялото със сапуна, за да не дразня раните и нацепеното като с нож месо на таза. След това подсушавах внимателно и обилно напръсквах със спрея. След като попиеше намазвах с Aloe Vera Gelly. За четири денонощия цялата тази ужасяваща гледка буквално се стопи. Продължих да пръскам и да мажа и след десет дни кожата беше напълно гладка. След като за броени дни изчистих тази страшна болнична инфекция по тялото, реших да и излекувам и диабетното стъпала. През 2001г. майка ми лежа в отделение “Гнойно-септична хирургия” в “Пирогов”. За няколко дни лекарите решиха да ампутират крака и. Аз не се съгласих и я прибрах в къщи. Започнах да я лекувам с билки и мехлеми. Раната не растеше, но не се и затваряше. Това продължи три години без никаква промяна. Затова реших отново да включа Aloe First и Aloe Vera Gelly. Всеки ден, сутрин и вечер промивах раната с фърст и на марля слагах от гела и бинтовах. След 45 дни тригодишната рана се затвори! Как да не кажа, че тези продукти са чудотворни? Те вече трайно са настаниха в нашия дом. Профилактично пием геловете и хранителните добавки, за да изчистим организма си от токсини. Имаме бебе, което къпем само с течния сапун с алое. Беше получило афти в устичката, тъй като е кърмаче на един месец, и с Aloe First ги изчистихме само за един ден. Мога да говоря и пиша за продуктите на ФЛП безкрай и с много голямо уважение, тъй като те наистина много помагат.

Мария Георгиева, Асистент Супервайзор

                  Повярвайте в продуктите на ФЛП В средата на месец юли започнаха силни болки в десния ми яйчник. Отидох на преглед. Казаха ми, че имам множество кисти на двата яйчника, образувание на левия яйчник и силно течение. Направих изследване и на хормоните. Показанията на надбъбречната ми жлеза не бяха в норма. Туморният маркер (СА 125) бе 66.64 единици. Решиха, че причината за това високо показание е възпалителният процес. За надбъбречната жлеза ме изпратиха на ендокринолог. Докато се срещна с ендокринолога, болките вече бяха непоносими. Лекуващият гинеколог се бореше с инфекцията, която почти не се повлия от силните лекарства. Консултирах се с втори специалист и диагнозата се потвърди. Започна да се говори за операция. Върнах се вкъщи. Бях много объркана и изплашена и споделих с моя близка, която е Асистент Супервайзор във ФЛП. Тя бе моята спасителка! Направи ми програма и започнах да приемам продуктите на Форевър. Пиех Aloe Vera Gel, Forever Lycium Plus и A-Beta-CarE. След две седмици направих нови изследвания. Тумор-маркерът беше спаднал на 55 единици. Продължих да пия продуктите, включвах и други антиоксиданти като Garlic-Thyme, Fields of Greens и др. След два месеца всички изследвания бяха в нормата, а туморният маркер беше спаднал на 34.9 (при норма от 0 до 35). Тогава наистина повярвах в тези продукти и продължих с лекота да ги приемам, като всеки път включвах и нови. Междувременно за отрицателно време излекувах окончателно бялото течение с Aloe First и Aloe Vera Gelly. След второто изследване г-жа Мария Георгиева ми предложи да подпиша договор и да започна да работя в тази фирма. Така съвсем убедително мога да помагам на хората, които като мен се нуждаят от тези жизненоважни продукти. Благодаря от сърце на моята спонсорка, че ме накара да повярвам във ФЛП. Предложих на мой близък да опита продуктите за хроничен синузит и дългогодишно главоболие. С помощта на Aloe Activator и Aloe Heat Lotion всички синуси бяха окончателно изчистени, а неприятното главоболие отшумя напълно. След петмесечно приемане на продуктите на ФЛП, показанията от изследването на тумор-маркера бяха 20.3 единици!

Радостина Иванова

Възползвайте се от полезните свойства на АЛОЕ ВЕРА! 12 август 2005 г. бе страшна дата за мен. На този ден ми поставиха диагноза тумор на щитовидната жлеза. Лекарите бяха категорични – необходима е незабавна операция. Направиха ми пълни биохимични изследвания, които бяха показателни за сериозен възпалителен процес. Желязото в кръвта ми почти напълно липсваше – развивах желязодефицитна анемия. Холестеролът беше висок, като резултат от начина ми на хранене и стреса. Истината е, че преди да се почувствам зле от тумора, който бавно е изсмуквал жизнените ми сили, аз изобщо не се замислях как живея. Ежедневието ми бе много динамично, стресът се трупаше от години, а вечер с приятели „релаксирах” на маса. Всичко това ми се отрази пагубно, но се замислих, чак когато започнах да ставам нетрудоспособна, когато вечер не можех да спя, защото „нещо” постоянно притискаше гърлото ми и на моменти не можех да си поема въздух. Отделно имах и сърдечни оплаквания – учестен пулс, бодежи, затруднено дишане. Поставената диагноза ми подейства като шок. Умът ми не я възприемаше, не исках да повярвам, че всичко това се случва на мен. С душата си усещах и вярвах, че не само скалпелът е в състояние да оправи проблема ми. Исках да опитам и друг начин на лечение и още същия ден започнах да го търся. От дума на дума, от близки и познати, стигнах до моя спонсор – Димитър Николов. Споделих проблема си с него, а той ме запозна с полезните свойства на растението алое вера и как мога да се възползвам от тях. Повярвах му. Оказа се, че в групата си той има още няколко случая подобни на моя и при всички резултатите са били положителни. При мен ще отнеме повече време, но „вярвам” е ключовата дума в съвместната ни работа. Започнахме с драстично изчистване на организма. Една седмица пиех три пъти по 200 мл гел от алое вера на ден. След това го замених с нектар от алое и боровинки, като дозата свалих на 3 по 100 мл, и комбинирах с Gin-Chia и Forever Lycium Plus. С гела и нектара не се разделям и до ден днешен (3 по 50 мл), като ги редувам. В последствие включих Nature-Min, пчелно млечице, „Зелени поля”, Arctic-Sea и Garlic-Thyme. Промених начина си на живот и хранене. След един месец с продуктите на ФЛП си направих нови биохимични изследвания, както и ехография на щитовидната жлеза. Ефектът беше очевиден. Желязото в кръвта ми вече бе в норма, което показваше, че възпалителният процес е спрял, а и ехографията го потвърждаваше. Лекарите не можаха да повярват. Аз самата се чувствах като нов човек. След втория месец отново направих ехография. Туморът бе започнал да намалява. Упорито продължавам да използвам продуктите на ФЛП под наблюдението и съветите на г-н Николов, на когото съм безкрайно благодарна за човешкото и приятелско отношение. Благодаря и на Форевър, че с ваша помощ мога да се докосна до този дар Божи, наречен АЛОЕ ВЕРА!

Диляна Узунова, Асистент Супервайзор

2 коментара

2 thoughts on “Дистрибутори споделят

 1. molia izprartrte mi programa za razshireniweni i za bolki w kolianoto i pod kapapachkata i w strani adski bolki piia i se maga s gelowe na walmar i konski kesten dori sega sym s kosmodisk ne moga da spa dori okolo 5 meseca kucah popadnah na 1 shrlatanene doktor kehjow ot warna nisho ne razbira alchen samo mi bieshe ingeksii i piosle gi krieshe no az go prokleh i toj umria gena mu i tia syshata ne e doktor a se pishe che mnogo razbira mnogo sa grubi pomognete mi az sama si prawia masagi i si pstawiam hranitelni dovawki

  • Здравейте!
   Благодаря Ви за коментара! Ще се радвам да Ви бъда полезна и да разрешите Вашия проблем.
   След като имате костно ставни болки – то Ви препоръчвам да започнете да пиете алое – фрийдъм. Пие се минимум по 100-120 мл сутрин на гладно. След половин час се пие 1 чаша хладка или топла вода. След това вече може да се храните. За разширените вени се взема Артик сий – това е Омега 3 и Омега 9. Тази добавка се взема по 1 капсула 2 пъти на ден с храната. Тъй като капсулата е по-голяма, ако не можете да я глътнете- то може да се разреже опаковката и да се пие съдържанието й.
   За да имате по-добро смазване в коляното – аз Ви препоръчвам да си закупите и Хиалуронова киселина – с нея се възстановява течността и ставите не се трият на сухо. От тук ще Ви изчезнат и болките. А тъй като не пишете на колко години сте – ако имате остеопороза – то е хубаво да редувате с калции и минерали, които да Ви набавят липсващите в организма минерали.
   Видим резултат ще почувствате след около 3 месеца, тъй като за 100 дни се сменят около 70% от клетките на организма. Възможно е докато пиете тези хранителни добавки да имате реакция на организма. Алоето си действа и Вие просто трябва да се вслушате в тялото си. Възможно е да се появи болка дори там, където не сте имали преди това. Болката отшумява за 2-3 дни. Това показва, че организма реагира на алоето. След като отшуми болката ще се почувствате много добре. Възможно да е се наложи да приемата тези добавки повече от 3 месеца, Вие ще прецените как се чувствате. Аз след като го пих 3 месеца се чувствам прекрасно – не ме стягат всички сухожилия по таза, вратните ми жили не са дебели като въжета и се чувствам като смазана с масло по всички стави. След като имате адски болки в коляното – възможно е да имате и шипове. Аз също имах един малък шип, който дори и не забелязах кога се е стопил.
   Има и крем за мазане – алое с МСМ – ако много Ви боли може допълнително да мажате болното коляно. Споменавате, че сте с космодиск – явно имате проблеми и в кръста и гръбначния стълб. Алоето ще се погрижи не само за коляното Ви – то ще въздейства на цялото Ви тяло.
   Доколкото разбрах сте от Варна. Обадете ми се по телефона или ми пишете, ако решите да си закупите тези хранителни добавки. Телефонът ми е 02/8511143 или 0887926615.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s