Как да се постигнат най-добри резултати в спорта

Дистрибуторите често задават въпроса: „Какви храни могат да бъдат полезни при тренировките, особено в подготовката за маратона?“. Ето няколко съвета за тези, които са активно ангажирани в спорта. Продукти Форевър Ливинг Продъктс ще ви помогне да постигнете най-добри резултати.

На първо място, нека си припомним че  начина на живот играе важна роля в поддържането на имунната система, енергетиката, а също така помага на тялото да се представят по-добре. Нека спортистите да следват тези указания:

· Програмата за трениране трябва да включва почивни дни, за да се позволи на тялото и мускулите се възстановяват
– Храненията трябва да бъде балансиран и да включва храни от всички основни групи: плодове / зеленчуци, пълнозърнести храни, протеини, мазнини и минимум  2 – 3 литра вода.
· Допълнително приемане на  антиоксиданти (витамини A, C и E)  и  балансиран  поток от минерали

· Достатъчно сън
· Да се ​​откажат или ограничат алкохол, тютюнопушене, кофеин

Forever Bee Pollen

Този продукт може да се счита като в основата на успеха, тъй като тя съдържа всички компоненти, които са необходими за един спортист да се поддържа високо ниво на енергия. Установено е, че пчелният прашец намалява умората, повишава имунната система, помага на организма за премахване на токсините, помага за регулиране на кръвното налягане, укрепва кръвоносните съдове, повишава издръжливостта, което е важно за движението, особено на дълги разстояния. В продължение на много години, прашец има място в спортното хранене, за повишаване на физическата издръжливост на  спортисти.

Протеинов шейк „Forever Lite Ultra“

Освен това е страхотен продукт за един спортист! Може да се използва като допълнителен източник на микроелементи и като заместител на едно – две хранения при 4 – 5 хранения на ден. Допълнителни храна ще се увеличи приема на калории, без да се увеличава приема на мазнини, като по този начин осигуряването на организма балансирана комбинация от въглехидрати, фруктоза, аминокиселини, минерали, витамини и соев протеин. По време на приемането му да се пие най-малко 8 чаши вода на ден, за да се подобри усвояването на тази допълнителна доставка. Този продукт ще помогне на спортистите за усилването на мускулна маса, за да пести енергия за дълъг период от време, и да се постигнат  по-добри резултати. То също помага да се възстанови по-бързо от тренировки и увеличаване на скоростта на метаболизма.

Bee Propolis и Garlic-Thyme – имат естествени антибиотични свойства, така че те подкрепят и укрепват имунната система да се пребори с инфекцията. Атлетите могат успешно да използват тези продукти, особено в случаите, когато ние се чувствахе уморени или болни, както и симптомите на настинка или грип. В този случай се препоръчва да се намали времето за трениране  и увеличение на времето за релаксация.

Спортния съвет на Великобритания  потвърди, че хондроитин сулфатът, глюкозамин сулфата и Metilsulfanilmetan (MSM), влизащи в състава на  Forever Freedom, показва използването на подготвителния цикъл и състезатели, което е колкото е необходимо, и Aloe Vera Gel.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s