ГРИЖА ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ

За да расте Вашето дете здраво и силно  – погрижете се да му осигурите всички минерали и витамини още преди неговото раждане!!!

Форевър калций

Формулата на “Форевър калций” представлява калциев цитрат с много висока концентрация.

Хранителната добавка на ФЛП предлага така необходимия за здравето калций, в съчетание с витамин D и магнезий – два елемента, без които калцият не може да се усвои пълноценно от организма.

“Форевър калций” е най-доброто средство за профилактика на остеопороза и е задължителен за здрави зъби и кости.

Арктическо море

Проучвания, проведени през последните 10 години показват, че ескимоските и японските рибари страдат значително по-рядко от сърдечни заболявания и други болести, включително диабет, високо кръвно налягане и много видове рак, разпространени в западните страни. Причина за това са определени хранителни съставки, наречени Омега-3 ненаситени мастни киселини, откривани в рибните мазнини, които намаляват нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, като по този начин намаляват риска от инфаркт.

Други изследвания установяват, че останалите ненаситени мастни киселини, заедно известни като Омега-9 са предпочитан диетичен заместител на животинските мазнини поради способността им да намаляват нивото на холестерола. Тези хранителни съставки обикновено се срещат в растителни продукти, като например зехтина. В Средиземноморските страни, където се употребява голямо количество зехтин, учените още веднъж откриват много по-ниска разпространеност на коронарни заболявания и рак.

Форевър Ливинг Продъктс създава превъзходна хранителна добавка, комбинираща Омега-3 и Омега-9, която регулира нивото на холестерол и триглицериди в кръвта, помага при артрит, проблеми с очите, кожни проблеми, изтръпване на ръцете и краката и промени в поведението.

Нейчър-мин

Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали, затова трябва да си ги набавяме с храната. С все по-интензивното изчерпване на минералите от плодородната земя, приемането на хранителни добавки с мулти-минерална формула става основна необходимост.

Пчелно млечице

Пчелното млечице се отделя от фаринксовите жлези на пчелата. Тази супер-храна на пчелите се смесва с ензими и се дава на онези от тях, които ще стават пчели-майки. Пчелата-майка се храни предимно нея през целия си живот, благодарение на което снася до 3000 яйца на ден през следващите 6 години. Пчелите-работнички, които се хранят само с мед, живеят само 4-6 седмици.

Пчелното млечице подобрява обмяната на веществата, помага за възстановяването на клетките, въздейства благоприятно върху кожата и засилва издръжливостта на организма към болести.Пчелното млечице съдържа и  наситени мастни киселини, които обуславят неговите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Пчелното млечице е наистина „храна за императори”, както са казвали древните китайци. То е жизненоважна хранителна добавка за добро здраве, тъй като е богато на витамини и минерали, и съдържа всички незаменими аминокиселини, плюс още много полезни съставки.

Нектар от
алое и боровинки

Гелът от алое вера и червени боровинки съдържа всички полезни вещества, които могат да бъдат открити в гела от алое вера, плюс полезните свойства на червената боровинка и ябълката. Червените боровинки са много богат източник на витамин С. Те са известни с благоприятното си въздействие върху бъбреците и пикочния тракт. Ябълковият сок съдържа както витамините А и С, така и калий и пектин.

А-бета-кеър

Тази уникална комбинация на витамин А (100% бета каротин) с витамин Е и селен е вашето антиоксидантно решение за поддържане на здрави очи, кожа и кости. Бета каротинът, известен още като провитамин А, представлява растителен продукт, който организмът превръща в нетоксична форма на витамин А. И тъй като този процес на преобразуване се извършва в тялото, нуждите от витамин А мога изцяло да бъдат задоволени от бета каротина.Формулата на Форевър А-Бета-Кеър е специално създадена, за да ви помогне да поддържате своето зрение, костен растеж, кожа и лигавици, дихателни, пикочни и чревни пътища.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s