Паста за зъби без флуор и абразивни частици

ФЛУОРЪТ – ГОЛЯМАТА ЯДРЕНА ЗЪБНА
ИЗМАМА
Вестник „Строго секретно“ в брой 203, от м.4.2012 год. публикува статията “ ФЛУОРЪТ – ГОЛЯМАТА ЯДРЕНА ЗЪБНА ИЗМАМА“. Може да си закупите вестника или да прочетете статията на сайта им  
Ето някой извадки от статията:

Все повече учените твърдят, че една от най-големите измами спрямо човечеството е флуоризирането – зъбните пасти, водата, наситена с флуорид (Fluoride). Мислим, че обогатяваме зъбния емайл с флуор, че запазваме нашите зъби здрави и красиви. Но ситуацията е обратната – става дума за измама.

Флуоридът изпит с водата или от зъбната паста, бързо се поема от човешкия организъм и се концентрира предимно в местата на натрупване на калция, тоест в костите и зъбите. Даже само 20-30 мг флуор дневно нарушава обмена на калция и в резултат костите стават крехки и чупливи.

В началото на 80-те години беше открито, че флуорът стимулира ръста на костите, но предизвиква костно деформации. Бяха публикувани данни, че става дума и за канцерогени. Една от лабораториите в САЩ през 1988 г. публикува изследвания, от които се виждаше, че флуоридите превръщат нормалните клетки в ракови.

Изследванията на фирмата Procter & Gambel, показаха че флуора в питейната вода предизвиква генетични увреждания. В тъканите на човека флуорът предизвиква хромозомни аберации, от които само в САЩ умират 50000 души годишно. Освен това беше доказана и връзката между флуора и преждевременното остаряване на организма, разрушението на колагена, тоест на съединителната тъкан, на имунната сиситема и на генетиката и т.н.“

                   

Ето още едно подобно мнение на Marty Ingram, ND и Glenn Ingram Jr, ND   – натуропатични лекари в Brevard, Северна Каролина.

Каква е алтернативата?

Тези, на които не им е безразлично здравето, могат да се възползват от следното предложение:

Паста за зъби без флуор и без абразивни частици.

Гел за зъби с алое и пчелен прополис

    

С какво тази паста е необикновена?

Д-р Тимъти Мур е стоматолог, който използва алое вера в неговата практика и споделя своите наблюдения за действието на алоето в стоматологията.  Действието на алоето се допълва и от съдържащия се в пастата пчелен прополис. Прополисът е един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена. Той помага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система. Толкова ефикасни са антибактериалните,  антивирусните и антипаразитните му свойства, че вътрешността на пчелния кошер е далеч по-стерилна от повечето операционни зали.

        Друга особеност на тази паста е, че тя не съдържа абразиви частици. Ето какво става със зъбния емайл, използвайки пасти с абразивни частици. Този опит можете да направите и вие лично с досега използваната от Вас паста.

       Тази паста няма да я намерите в търговската мрежа. Тази паста може да си я закупувате единствено от фирмата – производител, но за това Ви трябва регистрация към нея. Регистрацията е безплатна и Ви дава право на 15% отстъпка от крайната клиентска цена. Пастата е много икономична – за едно измиване е достатъчно количество колкото едно грахово зърно. Една паста се използва 6-7 месеца и като цена ви излиза по 2 лева на месец.

Повече информация за състава на пастата за зъби можете да прочете тук.

Колеги от Бразилия са направили сравнение за въздействието на пастата за избелване на зъбите:

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s