Примери за използването на Алое в спорта

Д-р R.E. Само 20 са описани случаи на резултатите от мускулен спазъм просто като „добра“, а не „отличен“.

Спортни хирург от Флорида, Педро Вила се опита алое в 80 случаи на слънчево изгаряне, 50 случая на наранявания и рани с различна тежест, причинена от гмуркане от скалите и в множество случаи, навяхвания, тендинит и хематоми. И винаги той отбеляза отлични резултати както по отношение на намаляване на болката в мускулите и ставите, както и бързи рани и изгаряния на zarubtsevaniya.

Съдейки по данните, получени от лекари и публикува своите доклади (които са десетки), това не е изненадващо, че лечението с алое стана широко разпространена в спортните среди на Америка.
Следва да се отбележи, обаче, че пътя на признаване в спортния свят за Алое не беше лесно, защото лекари и треньори са буквално затрупани с промоционални оферти „WONDER наркотици“ не винаги са практически интерес.

В тази връзка, той трябва да разкажа една история, която се случи на един дистрибутор на Алое, който predlozhilsvoy продукт треньор на отборите на ръгби. Учтиво слушаше обяснението му, треньорът каза:

– Значи, ти казват, че този препарат на алоето е в състояние незабавно да облекчи болката?
– Да, най-малко, така се казва производителя.
– Е, сега ще видим.

Подвижен ръкавите си, треньорът му показа подут превързана ръка. Под превръзката е много болезнено червено-мораво нараняване – проследяване на скорошното падане. Веднага реши да проведе теста.
Спортист сложи ръка на масата, и на продавача, не е съвсем сигурен на резултатите, започва да търка мехлем съдържа 70% стабилизиран гел от алое, на мястото на нараняване и да видим колко неудобно се получава, треньор той започна да масажирате ръката му. Той веднага забеляза, че въпреки силното триене, болката утихне. В този divlenny малко бавен ефект (в продължение на няколко дни, болката не я пусна), треньорът иска да тества лекарството върху един от играчите, които бяха изкълчени. Екип лекар, отбеляза нараняване и наистина не вярва в неортодоксален медицина, съгласувани, с разрешение на пациента, за да тестват ефекта от алое. 15 минути след прилагане на крем играч заяви, че почти пълното изчезване на болката. Виждайки тези окуражаващи резултати, треньорът поиска да продължат да използват травмата алое мехлем лекар отказва, позовавайки се на липсата на разрешение. В продължение на няколко месеца, продължава здравословно съперничество между екипа лекар и неговия помощник, които са предпочели да използвате алое.

Опитът треньор

Известният треньор на отбори по американски футбол „Далас Каубойс“ и „Маями Долфинс“, Лари Гарднър, става директор на спортни и медицински център в Северен Тексас в продължение на много години използваните продукти на базата на алое за лечение на спортни травми. Ето какво казва той:

„Ние използваме много от алое лосион за лечение на постоперативно коляното особено в дома последващи грижи. Алое успокоява и овлажнява кожата и помага да се ускори до процеса на регенерацията на тъканите. Алое крем ние също се използва в тяло, и във връзка с ултразвукова терапия. Аз съм не казва че Алоето – панацея за всички болести, но в действителност той е един от инструментите, които използваме, за да се поддържа нашите спортисти се възстанови възможно най-бързо “

Лари Гарднър и Франк Медина (друг известен треньор), сравняване на резултатите, получени при лечение на Алое случаи гел tendiniga дванадесет, двадесет случаи на мускулни спазми, да дойде до заключението, че от ефективността на Алое не само равни или дори се чувствате да други лекарства.
Франк Медина за четири години ispolzoval подготовката на стабилизиран гел от алое (алое активатор) в хиляди случаи на изгаряния, навяхвания, счупвания и инфекции, както и всеки път, когато имам положителен резултат. Особено впечатляващи резултати са получени при лечение на блистери от падане на областта трева футбол с противовъзпалителни и антисептични свойства на алоето, значително ускорява процеса на усвояване забавя образуването на мехури и нови.

С изобретяването на изкуствени pokrpiya случаи на възпаления и други наранявания, причинени от падане на терена, се увеличи значително. Незабавно лечение алое лезия обикновено отнема от 2 до 15 cm, предпазва от инфекция с стафилокок. Преди да нанесете крема Алое изисква от 2 до 4 седмици (или дори повече) напълно vshechit наранявания. Алое крем намалява този период до 8 дни.

Биологичен стимулатор

Съветския треньор Грегъри Grigorenko е един от първо да прилага Aloe biodyne Филатов за лечение на спортни травми. Той казва:
„Алое под формата на инжектиране на био-стимулация дава фантастично бързи резултати в лечение на натъртвания, навяхвания и изкълчвания, както и изгаряния и различни инфекции, причинени от врастнали нокти и гъбични инфекции.
Синини, навяхвания и изкълчвания, аз използвам топли и студени компреси на чисто алое гел, незабавно ги прилага върху засегнатата област, така че можете бързо отстраняване на тумора. Гел от алое листа, съхранявани в хладно и тъмно място за 10 дни, има висока проникваща сила, поради което активните елементи на Алое бързо да стигнат до засегнатите райони. “

Как да използвате Алое Вера?

Ако някой е контузен или тежко ранен, трябва да бъде незабавно на засегнатата района nalozhig марля, напоена в пресни или стабилизиран Алое Вера гел или сок, за смазване на място. Това ви позволява бързо облекчаване на болката. В случай на счупване, преди да се приложи мазилка за смазване на засегнатата област гел от алое. И за да повиши общия тонус на организма, че е полезно да се добави сок от алое ежедневно в храни или напитки. Това е най-добрият начин за ускоряване на процеса на оздравяване.

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s